Skip to main content

Emailový milostný balet

 |  Aktuality

Začíná nám turné s novým, vtipným, milostným představením Dobrý proti severáku, knihou současného rakouského spisovatele Daniela Glattauera, která se stala mezinárodním bestsellerem! V roce 2006 byla nominována na Německou knižní cenu a byla přeložena do mnoha jazyků a adaptována do podoby divadelní i rozhlasové hry.

Nyní má tento e-mailový románek románové pokračování. Glattauer ho napsal na přání čtenářů, kteří se s Leem a Emmi nedokázali rozloučit. Teď dostávají druhou šanci. Začátkem února vydává nakladatelství Host další díl s názvem Každá sedmá vlna. Součástí LiStOVáNí bude křest této knihy a také její prodej. Tentokrát se máte opravdu na co těšit!

TERMÍNY

16.2. 19:00
Študio12 Bratislava
19.2. 19:30
Divadlo Reduta Brno
20.2. 20:00
Divadlo Minor Praha
23.2. 19:30
Malé divadlo JČB České Budějovice
26.2. 19:00
Kavárna U Notáře Havlíčkův Brod
27.2. 17:00
Městská knihovna Pelhřimov
27.2. 19:30
Městská knihovna Jihlava
20.3. 20:00
Divadelní klub Polička

 

Dobrý proti severáku

Emmi Rothnerová chtěla přes internet zrušit předplatné časopisu Like. Kvůli překlepu ale její e-mail dostane Leo Leike. Protože Emmi mu dál posílá e-maily, upozorní ji Leo na její omyl. Začne tak nezvyklá korespondence, jakou lze vést jen s osobou naprosto neznámou. Na tenkém ostří mezi absolutním neznámem a nezávaznou intimitou se oba víc a víc sbližují, až si nakonec musí nevyhnutelně položit otázku: snesly by milostné city, které rozkvetly v e-mailech, osobní setkání? A co by se stalo, kdyby ano? Tenhle milostný balet by se jistě líbil všem romantikům, a to hned z několika důvodů. Oba protagonisté v knize okusí nejrůznější odstíny a tóny staré dobré romantické touhy, která vzkvétá, ale nerozplývá se. Text je vtipný, což je pro romantiky velice cenné. Emailové LiStOVáNí je tu!