Skip to main content

Přání k narozeninám

 |  Aktuality

A kdo že má dnes šedesátiny? Duše týmu LiStOVáNí.cz, největší adeptka na cenu "bezpečného zázemí", která splétá všechny ty zapeklité a jemné pavučinové sítě toho úžasně úžasného projektu. Blanka Hejlíková, které přejeme všechno nejlepší!

Všechno nejlepší, nejzajímavější, hodně zdravíčka klidu, pohody do další práce s námi přeje Alan Novotný s celou rodinkou. Oslavte to přiměřeně, a jak uvidíme dáme panaka!!! Posílám políbení.
Milá paní Blanko, k Vašim kulatinám, které by Vám na základě Vašeho vzhledu, energie, životního elánu a velké duševní mladosti opravdu nikdo nehádal, přejeme další spoustu energie, elánu a mladosti a především životní radosti, se kterou se to nelehké bytí zvládá líp!:-) Děkujeme Vám za všechnu tu nekonečnou a úmornou práci, kterou pro LiStOVáNí děláte, lepší podporu a zázemí by si celý listovací tým ani přát nemohl! Tak ať si dnešní oslavu užijete - nejlépe v kruhu svých blízkých a podle svých představ! Všechno jen to nejlepší přejí Lenka Janíková a Kuba Zedníček alias LeKu
Milá oslavenkyně, budějovická sekce Vám přeje k tak krásnému jubileu jen to nejlepší - především zdraví, hodně elánu a 365 dní v roce důvod k úsměvu. Ale hlavně děkuje za skvělou péči, kterou nám dopřáváte a práci, kterou pro nás děláte!!! Pořádně to zapijte, to vše Vám přeje Věra Hollá, Pavel Oubram a Tomáš Drápela.
Za říčko-pražskou sekci dodávám, že též přejeme teď především už hlavně zdraví a klid, radost z vnoučat. A jestli vnoučata znamenají plínky a džusíky, pak listovací děti znamenají faktury a převody. Radost ze všeho a především veliký vděk, které asi žádné slova nepojmou, přejí také Lukáš Hejlík a Anežka Bzirská.
Milá Blanko,
přidávám se k brněnské sekci LiStOVáNí s přáním všeho nejlepšího k Tvým dnešním krásným narozeninám. Z celého srdce Ti přeji hodně zdraví, spokojenosti, pohody a radosti z vnoučat a hlavně Slunce v duši. Velké poděkování Ti patří za obrovskou trpělivost, kterou s námi máš a spoustu času a energie, které LiStOVáNí po celou dobu věnuješ. Do další práce Ti přeji hodně síly a pevné nervy. Krásný narozeninový den Ti přeje Marcela Kubišová s rodinou.
Blaničko,
vše nej..........................k třicetinám?
Pořád rozdávej ty své krásné úsměvy, milá slova a užívej si života s tvými milovanými. Renata Hubáčová
K Tvým dnešním významným narozeninám Ti přejeme jen to nejlepší, hodně štěstíčka, pohodičky, radosti a lásky, pevné nervy s kupou vnoučátek, které stále přibývají a hlavně pevné zdraví do té další šedesátky! Jindra a Ivča Hejlíkovi